• June 22, 2024

Ze doet het met een jonge knul

Ze deed het met een jonge knul… De volgende gebeurtenis had ik nooit voor mogelijk gehouden, ik heb mijn vrouw laten neuken door een jongen van 18 jaar die wij op een feestje hebben ontmoet. Afgelopen vrijdagavond waren wij namelijk op een trouwfeest van een paar oude bekenden waar de alcohol behoorlijk vloeide. Daar maakten wij kennis met Joris, een jonge jongen uit de vriendenkring van het bruidspaar. Mijn vrouw Hanny was al twee keer ten dans gevraagd door deze jongen die kennelijk in mijn vrouw een aardige danspartner zag, zelf houd ik niet zo van dansen maar ik vind het altijd leuk voor mijn vrouw als zij zich wel lekker uit kan leven op de dansvloer. Ik ben van nature niet jaloers en kan dan altijd geamuseerd naar haar kijken, Hanny is nu eenmaal dol op dansen. Wij zijn nu 22 jaar getrouwd en weten wel wat wij aan elkaar hebben. Onze dochter is verleden jaar getrouwd en wij zijn daardoor thuis ook in rustiger vaarwater terecht gekomen, een zorg minder en het geeft ons weer wat meer vrijheid. Wij kunnen nu gaan en staan waar wij willen, wat ook wel weer prettig is op onze leeftijd. Hanny is 46 en ik ben 49 jaar.

Voor ik aan het onverwachte avontuurtje van mijn vrouw begin, wil ik nog wel even vermelden dat ons seksleven sinds onze dochter uit huis is ook een stuk spannender is geworden. Nu wij geen rekening meer hoeven te houden met onze dochter in huis, is mijn vrouw ook weer meer uitdagender naar mij toe geworden en zeker op seksueel gebied. Zo loopt zij steeds vaker naakt door ons huis, waar zij in het verleden een badjas aantrok als zij s’avonds had gedoucht, kruipt zij nu lekker naakt tegen mij aan als wij bijvoorbeeld televisie zitten te kijken. Hanny blijft dan heel de avond in haar blootje lopen en meestal beginnen wij dan ook te vrijen op de bank, iets wat vroeger gewoon niet kon met onze dochter in huis. Natuurlijk stimuleert mijn vrouw mij daar ook mee, zij is in mijn ogen nog steeds de mooie aantrekkelijke vrouw van vroeger en seksueel kunnen wij elkaar nog steeds goed bevredigen. Ook heeft mijn vrouw het afgelopen jaar mooie erotische lingeriesetjes gekocht die ze mij graag showt en ze weet dat ik daar lekker geil van wordt. Kortom ons seksleven is er op vooruit gegaan, wat wij ook zo ervaren. Ik heb soms moeite om mijn geile vrouwtje bij te houden, zeker nu wij ouder worden en Hanny meer seks wil. Ik ben er zelf ook niet vies van, maar zoals vroeger meerdere keren op een avond klaar te komen, dat lukt mij niet meer. Daarbij heb ik het ook best druk op mijn werk en ik moet dan echt even bijkomen als ik thuis ben. Een maand of wat geleden had mijn vrouw wel eens gevraagd nadat wij heerlijk met elkaar op de bank in onze woonkamer hadden geneukt, hoe ik dacht over een bezoekje aan een parenclub? Eerst was ik wel heel verbaasd om deze vraag van haar te horen, maar wij begonnen er toch serieus over te praten. Mijn eerste reactie was dat ik dat helemaal niet zag zitten, “wat moeten wij daar” vroeg ik? “Nou misschien voor een extra stukje spanning in ons seksleven, gewoon eens zo’n club bezoeken en daar in je blote kont of met mooie sexy lingerie rond te lopen tussen mensen die je niet kent” reageerde ze. “En dan aan partnerruil gaan doen” vroeg ik toch enigszins verbaasd? “Nee, wij kunnen het toch gewoon met elkaar doen” had zij lachend gezegd, gewoon voor de spanning. Het leek haar heel geil om seks te hebben en daarbij ook naar andere mensen te kijken, of te worden bekeken! Ik zei dat ik er weinig in zag, “voor je het weet lig je met vreemde mensen te rommelen” zei ik. Daarbij merkte ik op genoeg aan haar te hebben, “ik kan je nu soms al niet meer bijhouden schat” had ik gezegd. Wij hebben gelukkig altijd alles open en eerlijk met elkaar kunnen bespreken, maar ik zag die avond wel aan mijn vrouw dat zij het serieus meende.

Ze wilde ook weer dat ik haar neukte maar dat lukte mij niet meer omdat ik al klaar gekomen was in haar kutje en weer even op krachten moest komen. Het bleef daarna toch wel in mijn gedachten en wij hadden er later nog een paar gesprekken over. Zo had ik haar bijvoorbeeld ook gevraagd, “stel als wij naar zo’n club gaan en ik kom in contact met een lekker wijf, mag ik daar dan gewoon van jou mee neuken?” “Als jij dat zelf wil, dan zou ik daar geen moeite mee hebben” antwoordde ze. “Nee, maar dan wil jij natuurlijk ook met een andere vent neuken” had ik gevraagd? “Als het een aantrekkelijke man is, ja waarom niet” was haar antwoord nu. “Het lijkt mij trouwens wel heel spannend Klaas, om jou het een keer te zien doen met een andere vrouw, ik ben niet jaloers.” “Nee, ik ook niet schat, maar er zijn grenzen hé” had ik gezegd. De afgelopen periode hebben wij er niet meer over gesproken en ik weet dat mijn vrouw meer seksuele behoefte heeft als ik, zeker de laatste jaren. Ik prijs mij dan ook gelukkig met mijn vrouw en probeer haar altijd zo goed mogelijk te bevredigen, ik kom niets te kort op seksgebied en kijk ook niet verder om mij heen. Ik vertrouw haar volledig en wij gaan overal samen naar toe, in mijn beleving waren het alleen haar fantasieën, die af en toe in haar hoofd op hol sloegen, zo zag ik ook haar parenclub gesprekjes met mij. Nu ik even de voorgeschiedenis heb uitgelegd, ga ik terug naar onze feestavond. Hanny kwam terug van de dansvloer en zei tegen mij, die jongen probeert me te versieren Klaas. Ik moest lachen, “hoe oud is dat ventje, zesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *